10 Ocak 2013 Perşembe

VİLLA NEVA, KARTALKAYA YOLU, BOLU



04-06.01.2013
Geçen haftasonu Bolu'da Kartalkaya yolunun üzerindeki Villa Neva'da kaldık. Cuma öğleden sonra İstanbul'dan yola çıkıp iki saatte otele vardık.  Nevin Hanım'ın dayanılmaz börekler ve pastalar eşliğinde sunduğu 'beş çayı'na yetiştik. Etrafta hiç kar yoktu. Akşam yemeğinde ertesi günkü planları konuşurken kar yağıp yağmayacağı konusunda epey tartışma oldu. Hava durumuna göre kayak veya ormanda yürüyüş arasında karar verecektik.


Ertesi sabah kalktığımızda etraf bembeyazdı. Hemen kayak kıyafetlerimizi giyip hazırlandık. Kahvaltımız Nevin Hanım'ın özenle seçtiği peynirler, zeytinler ve bahsetmeden geçemeyeceğim bal ve köy kaymağından oluşuyordu. Kayaklarımızı minibüse yükleyip Kartalkaya yoluna koyulduk. Hava bulutlu, soğuk ve kar yağışlıydı ama kayak keyifliydi. Akşam dönüş için minibüse bindiğimizde donmuş olan ayaklarımız sızlayarak ısındı.

Pazar sabahı hava güneşliydi. Kayağa erken çıkıp öğleden sonraya kadar kaydık. Akşamüstü Villa Neva'ya dönüp eşyalarımızı topladık. Nevin Hanım'la Erol Bey'e veda edip İstanbul'a doğru dönüşe geçtik.


Villa Neva
0374 226 4896
0532 513 9321

                                                               Erol Bey & Nevin Hanım


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder